Вие сте в:

Защо ние

Пазарът на вина днес

Световният пазар на вино е оценен на 288 млрд. долара и се очаква да достигне 402 млрд. долара до 2023-та година. В момента по света има над 1 млн. малки и големи винопроизводители.

Българският пазар на вино се развива на базата на засилената урбанизация, повишаване размера на доходите и отлива от консумация на високо алкохолни напитки. Потреблението на бутилирано вино расте устойчиво със осезаемите 6% на година за сметка на всички останали алкохолни категории.

В съвременните условия на промени и постоянен достъп до нова информация, индивидуалността, качеството и креативноста са ключови за успеха на всеки продукт.

Как го правим ние?

Глобал Уайнс България ЕООД предлага на българските търговци лесно и ефективно решение за бизнеса им, което дава невероятната привилегия да разполагат с най-добрите и конкурентни продукти в света, предложени под собствени марки при гъвкави търговски условия.

Получавайки това предимство, партньорите ни имат уникалната възможност да предложат на своите клиенти атрактивни продукти с доказано качество, които ще доведат до засилване на интереса и увеличаване на печалбите им.

Как се случва това?

Глобал Уайнс България ЕООД ви предлага комплексна услуга, която обхваща целия процес на създаване на продукт в съответствие с вашите собствени идеи и предпочитания.

Ние ви предоставяме богато портфолио с готови разработки на висококачествени вина от всички водещи световни сили във винопроизводството.

Организацията преминава през три лесни етапа:

  1. Избор на продукти от портфолиото
  2. Избор на готови безплатни дизайни от каталог
  3. Оформяне на първоначална заявка

Високото ниво на нашата предварителна подготовка Ви дава възможността да получите необходимата гъвкавост и бързина в управлението на Вашето собствено портфолио.

Нашият екип от талантливи дизайнери ще помогне за оформянето на ефектна визия, която да допълни цялостната и уникална концепция за Вашия завършен продукт.

Създайте заедно с нас своя нов успешен продукт и се потопете в света на качествената световна продукция, която ще даде началото на едно иновнативно и успешно предприемачество!

Нашите партньори